Tietoa minusta

About me in English

Olen helsinkiläinen valokuvaaja mutta työskentelen myös muualla Suomessa ja maailmalla. Olen hyvin sosiaalinen ja rento ihminen sekä tottunut työskentelemään paineen alla. Olen erikoistunut muotokuviin ja dokumentaarisiin projekteihin. Kuvaan myös videota ja kirjoitan artikkeleita, jos toimittajaa ei ole matkassa.

Valokuvaajana minulle antavat inspiraatiota uudet paikat ja ihmisten kohtaaminen. Haen tasapainoa kaupungin hektisyyden ja luonnon välillä. Kuvaan mielelläni luontoaarteiden äärellä metsässä ja merellä. Viimeisin näyttelyni Herkät ja viisaat esittelee orpojen elefanttien elämää Nairobissa Keniassa. Useita näyttelyitä on myös syntynyt projekteista Brasiliassa. Puhun suomen ja englannin lisäksi sujuvasti portugalia ja espanjaa.

Olen aloittanut valokuvausyritykseni vuonna 2000, ja olen työskennellyt paljon aikakauslehdille, sanomalehdille, mainostoimistoille, levy-yhtiöille ja PR-toimistoille. Olen järjestänyt 14 henkilökohtaista näyttelyä ja voittanut kahdeksan palkintoa Mainosvalokuvaajien vuosikilpailuissa Suomessa. Olen nykyään Suomen valokuvajournalistit ry:n jäsen.

Koen myös voimakasta intohimoa musiikkiin. Olen DJ sekä toimin puheenjohtajana Funky Amigos -yhdistyksessä, joka järjestää monikulttuurisia tapahtumia, kuten Elephantasy ja Funky Elephant -festivaalit Helsingissä. Äitini työskenteli valokuvaajana ja isä DJ- ja show-yrittäjänä, joten sain inspiraation lopulta molemmilta vanhemmiltani.

Etsin jatkuvasti uusia valokuvauskeikkoja, joten ota rohkeasti yhteyttä! Minulle on kunnia-asia panostaa jokaiseen työkeikkaan sataprosenttisesti. 

puh +358 50 4400209
email sami.mannerheimo@gmail.com Studiokuvaukset Suvilahdessa ja Vallilassa.

Asiakkaitani ovat olleet muun muassa Suomen Kulttuurirahasto, Bright, Woltti Group, Suomen Lähetysseura, Mondo, Maailman Kuvalehti, Seura, Iltalehti, Ilona, Me Naiset,  Blue Wings, Warner Music, Sony, Suomen Musiikki, Sanoma, Radio Nova, Sek & Grey, Dynamo,  Radikal, Nokia, Alko ja Finnair.


Scroll to Top